Den här gången blev det en pannkaka – pannukakku tällä kertaa

27 huhtikuun, 2010

Vuosi sitten kirjoittelin kokemuksiani Rovaniemen Käsityömessujen jälkeisissä tunnelmissa. Tuolloin messut yllättivät totaalisesti ja nimenomaan positiivisesti. Tänä vuonna tahti oli ihan toinen, väkeä riitti toki osastolla molempina päivinä, mutta myyntiä tuli vain kolmasosa viime vuoteen verrattuna??? Se on aika suuri pudotus. Jos viime vuonna olisi ollut yhtä huono myynti, tuskin olisin Rovaniemelle toista kertaa edes osallistunut. Messujen kävijämäärää en tiedä tarkalleen, lauantaina lienee n. 2500 kävijää ja arvelisin sunnuntaina olleen vähemmän. Käyntikortteja jaoin useita satoja, joten ainut oljenkorsi on, että niillä syntyy nettikaupan kautta uutta myyntiä. Hieman olen hämilläni kehnosta tuloksesta, mikä lie syynä?

Kauppaa olen päivittänyt eilisestä alkaen ja huomiseen mennessä alkavat saldot olla taas kohdillaan. Messutarjouksia on luvassa kaikille verkkokaupan asiakasrekisterissä oleville ja uutiskirjeen tilanneille asiakkaille huomiseen puoleen päivään mennessä. Tarkkailehan sähköpostiasi huomenissa. Ellet ole vielä rekisteröitynyt verkkokaupassa asiakkaaksi vielä ehdit vallan mainiosti.

Viime viikon keskiviikkona tuli uutta pieni erä ja hetkellä millä hyvänsä odottelen suurempaa kangaslähetystä. Saapuneiden joukossa oli kuoseja, joilla saa suut makiaksi Marja Tyrnin -tyyliin ;-), mutta vain virtuaalisesti… eli makoisaa vaaleanpunaista muffinikangasta tuli uusi erä. Kakkupaloja ja donitseja on vielä saatavilla edellisestä lähetyksestä. Uusimpien kankaiden joukossa oli myös paria siilikuosia, okranvärisellä pohjalla pikkusiilejä ja vaalealla pohjalla värikkäitä siilejä. Värikästä sienikangasta tuli ja pojille, miksei myös tytöille, dinosauruskangasta. Keijukaispaneeleihin tuli täydennystä ja yksi uutuuskin löytyy… aakkoskeijut. Käyhän kurkistamssa Uusimmat kankaat -kaappiin.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut