Romaani vessassa

25 syyskuun, 2015

Onko teillä tapana lueskella vessassa? Minulla ei ole, en oikeastaan ehdi istua siellä lukemassa, muutenkin lukeminen rajoittuu netissä pyörimiseen ja muutamaan hyppivään riviin ennen nukkumaanmenoa, riviin, joita en enää seuraavana iltana muista. Eli yksi kirja riittää pitkään…

Kesä meni, syys tuli eikun kevät tuli, lumi suli, puro sanoi puli, puli. Siis tosi vetinen ja viluinen kesä on takana. Elokuussa vasta tuli oikeita kesäpäiviä ja niitä on onneksi jatkunut näihin päiviin asti. Kansalaiopiston kurssit ovat startanneet ja intopiukeana aloitetaan uusia juttuja. Aikasen kivaa. Viikoittain kokoontuvat kurssini ovat täynnä, mutta marraskuun ensimmäiseen viikonloppuun sijoittuvalla kurssilla on vielä tilaa. Sinne vaan ilmoittautumaan vaikkapa suoraan tästä linkistä

Messulakkoni päättyy lokakuun alkupuolella, vaikka kivijalkamyymäläni on avoinna Torikadulla, aion osallistua Oulun Kädentaitomessuille 10.- 11.10. Osasto kuntoon perjantaina ja pari messupäivää perään, alaselkä huutaa hoosiannaa. Viisi vuotta vanhat Clarksini ovat jo aika lysähtäneet, saisinkoahn messurahoilla hankittua uudet, silmälasit pitäisi ehdottomasti uusia… niin ja puotiin uutta. Tällä kertaa taidan kuitenkin satsata joko kenkiin tai rilleihin, jos jää yhtään mitään käteen, ellei jää, kengistä ja rilleistä sen voi sitten päätellä.

Marraskuussa kaiken uhallakin taas Tampereelle Suomen Kädentaidot messuille, paikkani on mukavasti A-hallissa näkyvällä paikalla. Tampereen messut ovat valtava, Suomen paras kädentaitotapahtuma, ellet ole koskaan käynyt, niin kannattaa käydä. Ensikertalaiselle suosittelen kahden päivän lippua, valtavasti nähtävää ja porukkaa ja näytteilleasettajia. Tampereen tahtuma on itselleni ollut jo useana vuonna peräkkäin tappiollinen, joten tänä vuonna on viimeinen kerta, jos sama peli jatkuu… pikku vinkki 😉 Pääsylippuja tulee varmaan arvottavaksi tänne sivuille ja Facebook -sivuilleni, olehan kuulolla.

Pieni Tilkkupuoti Torikadulla on avoinna toistaiseksi ma, ke ja to klo 12 – 18 ja sopimuksen mukaan myös muulloin. Puodissa on välillä säpinää ja välillä tosi, tosi hiljaista, toissapäivänä kävi kaksi asiakasta ja yksi romaani vessassa…

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

heinäkuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Uusimmat jutut