Keskisuomalainen pannakotta

11 huhtikuun, 2011

Tässäpä pukkaa reseptiä viime keväisen rovaniemeläisen pannukakun jatkeeksi… katso postaus noin vuoden takaa ;-). Keskisuomalaiseen pannakottaan tarvitaan seuraavat ainesosat: yksi henkilöauto ja kuomullinen peräkärry, 100 euron edestä ”tiisseliä” ja pari henkilöä hotelliin asumaan ja syömään pariksi yöksi, kuuden neliön rakenettu messuosasto lisävalaistuksineen ja ei kun menoksi kohti Jyväskylää. Siihen se meno sitten tyssäsikin ja lopputuloksena olivat myynnillisesti huonoimmat messut ikinä missään.

Asiakkaita toki riitti molempina päivinä ensimmäistä ja kahta viimeistä tuntia lukuunottamatta, mutta myyntiä ei tullut edes yhden päivän edestä kahtena päivänä. Herää kysymys, mistä oli ja on kysymys? Osallistuin ensimmäistä kertaa Mediapron kädentaitomessuille Jyväskylässä, muualla päin Suomea olen kierrellyt heidän sekä muidenkin järjestämillä kädentaitomessuilla varsin hyvin ja vähintään kohtalaisin tuloksin, vaan enpä onnistunut Jyväskylässä. Itselleni se oli melkoinen yllätys, sillä puitteet ovat mielestäni mitä parhaimmat näytteillelasettajan näkökulmasta, tosi ystävälliset ovimiehet ja ”lampunvaihtajat”, mahtavat tilat purkaa ja lastata, kärryjä hyvin saatavilla ja tilavat kahvilat sekä hyvä järjestys kaiken kaikkiaan. Jyväskylä paikkakuntana sijaitsee keskeisesti, mutta Paviljongin messuvieraat eivät löytäneet osastolleni ostoksille. Tiedä sitten olisivatko valmiit tuotteet myyneet paremmin?

Hieman olin havaitsevinani samaa kuin Seinäjoen Areenalla, että messuvieraat kansoittivat messuhallin ulkoringin paikoin ruuhkaksi asti, mutta alueen sisälle eivät kaikki eksymisvaaran? vuoksi uskaltatuneet, jolloin paljon jäi näkemättä ja kokematta. Tämän kerran perusteella taisi olla samalla ensimmäinen ja viimeinen kerta Jyväskylässä, vaikka muuten kivaa olikin, niin kuin aina asiakkaita kohdatessa… sillä kivalla pelkästään, kun ei pitkälle yrittäjä pärjää, harmillista sinänsä.

Tällä viikolla nettikaupassa pari kivaa tarjousta, toinen niistä saattaa olla tarjolla pidempäänkin, käyhän tsekkaamassa Messu10 ja Mahdoton tehtävä? Ja nyt Pientä Tillkupuotia järjestelemään, paikat ovat vielä aika sekaisin aamuisen peräkärryn purun jäljiltä.

Entry Filed under: UUTISET

2 Kommenttia Jätä omat terveisesi

  • 1. Maarit Johansen  |  1/5/2011 at 15.49

    Hei!!
    Ja iloista vapunpäivää!! Olipa harmi kuulla että messupäivät jyväskylässä olivat myynnillisesti huonot…:( Sinulla oli niin ihana messuosasto että…:)
    Ihania kankaita sain mukaani ja jäi harmittamaan etten toista settiä ottanut samantien, mutta jäipähän mieltä sen verran kaivelemaan että tupsahdin tänne sinun sivuillesi ja tässä jo suunnittelen ostoslistaa…:)
    Olen jo kankaista alkanut värkkäillä tilkkujuttuja ja kunhan saan sen valmiiksi löydät sen tuolta blogistani.
    Aurinkoista loppukevättä ja alkavaa kesää!!
    Toivottelee: Maarit

  • 2. webmaster  |  6/5/2011 at 22.47

    Hei Maarit
    kiitos kommentistasi. Aina ei voi onnistua, vaikka parhaansa tekeekin. Ehkä keväällä ihmiset jo alkavat suunnitella kesähommeleita ja käsityöt jäävät vähemmälle? Huhtikuu kädentaitomessujen ajankohtana ei ehkä ole paras mahdollinen oltiinpa sitten missä päin Suomea tahansa. Onneksi on kuitenkin nettikauppa, josta voi täydentää varastoja 😉 Kesä tekee tuloaan, itse ainakin aion ommella kesälläkin. Lämpimät terveiset täältä Oulusta. t paula p.s. Niska ihan jäykkänä, kun juuri sain kaikki torstaina saapuneet uudet ihanuudet lisättyä nettiin. Käyhän kurkkaamassa.

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut