PeeKaa kotisivuille :: PeeKaa verkkokauppaan :: Home :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search

Home > Asiakkaiden galleria/Customer gallery > Seinävaatteet/Wall hangings

TITLE  +   - 
FILE NAME  +   - 
DATE  +   - 
POSITION  +   - 
irmastars.jpg
Irman tähdet829 viewsIrma Paavolan hienosti toteutettu tähtiaiheinen tilkkutyö.
piwco.jpg
Vesivärityö844 viewsOulun kansalaiopistonkurssilla valmistunut kesäinen aidanvierus Pirkon käsialaa. Perhoset oma tekemät ;-) Kuva: Katri Kemppanen.
teku.jpg
Tertun kukkatarha800 viewsEn ole ihan varma työn nimestä, mutta täytyy tsekata Tertulta. Verta, hikeä ja kyyneleitä, ei sentään, mutta upea käsityötaidonnäyte Oulun kansalaisopiston kurssilta. Käsinaplikoidut reunukset viimeistelevät työn. Kuva: Katri Kemppanen.
tiita5.jpg
Kotiportaat603 viewsTiitan ompelema sinisävyinen peitto. Eeva-Liisaan tutustuin juuri tämän peiton kera. Reunakangas puuttui ja sitä yhdessä pohdimme ja reunakangas löytyi. Peite on kooltaan 160x160cm, upea kokonaisuus, josta löytyy tummia ja vaaleita sävyjä.
nattalot.JPG
Seinävaate pari573 viewsNatashan ompelema beigesävyinen lumimaisema. Brother-merkkisellä koneella taiteiltu harmoninen pari.
natpal_jpg.JPG
Teksti palvelutalon seinävaatteeseen570 views
natpal1.jpg
Oklaholman palvelukodin seinävaate629 viewsKemin työväenopiston ryhmä Natashan johdolla valmisti viisiosaisen seinävaatteen "Talven Ihmemaa" Kemin Oklaholman palvelukotiin.
albeet.jpg
Allin Beetlehemintähti467 viewsVaaleansinistä hieman keskisinisellä ryhditettynä. Valitettavasti kuva ei tee oikeutta tälle hienolle tilkkutyölle. Työn koko noin 1 x 1 m, ihastuttava tikkauksineen päivineen. Saisinpa Allilta paremman kuvan, tämä on minun ottamani Kempeleen kevätnäyttelystä.
eilbeet.jpg
Eilan Beetlehemintähti479 viewsEilan tähti muodostui roosanvärisistä ja vaaleanpunaisista kankaista. Mahtava taidonnäyte viikonloppukurssilta. Tämäkin kuva on otettu Kempeleen kansalaisopiston kevätnäyttelystä.
eevkup.jpg
Eevin kuppihylly522 viewsKempeleen kevätnäyttelyn satoa. Tässä Eevin ihanat kuppihyllyt ;-))
evakup.jpg
Eevan kuppihyllyt549 viewsEeva valitsi vaaleanpunaisia kuppeja omille hyllyilleen. Taisi mennä keittiönseinälle omaa kotia koristamaan, suloiset kupit.
aunbeet.jpg
3 x Beetlehemintähti485 viewsAunella ei ollut tarvetta neliönmuotoiselle Beetlehemintähdelle, joten Aunepa "ompasi" vaatimattomasti kolme tähteä päällekkäin. Huh, huh, sanon minä, tämä jäisi aika monelta tekemättä tai ainakin kesken, suuritöinen ja haastava työ. Tämäkään itseottamani kuva ei ole mielestäni tarpeeksi hyvä upeasta työstä, mutta parempaa kuvaa odotellessa.
14 files on 2 page(s) 1

Copyright by © 2010-2014 PeeKaa Tuote