PeeKaa kotisivuille :: PeeKaa verkkokauppaan :: Home :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search

Home > Asiakkaiden galleria/Customer gallery > Muut/Others

TITLE  +   - 
FILE NAME  +   - 
DATE  +   - 
POSITION  +   - 
ketuma.jpg
Sohvanpeitto895 viewsRouva X Kemistä on ommellut vihreäsävyisen sohvanpeiton.
ulnal.jpg
Nalletyyny854 viewsUlla Lahtinen Sodankylästä ompeli nallekankaasta tyynynpäällisen.
ekkpallot.jpg
Kangaspallot903 viewsTaidokkaasti ommellut kangaspallot pienten leikkeihin. Pallojen halkaisija 11 cm ja tekijänä EKK... Kaikki kankaat ovat PeeKaa Tuotteen valikoimista. Upeita palloja upeista kankaista ;-)
beli.jpg
Kaitaliina865 viewsVähän vihreää, hieman ruskeaa ja erilaisia beigen sävyjä, joista Terttu sommitteli itselleen kaitaliinan. Tikkaukset vapaata konetikkausta. Kuva: Katri Kemppanen.
sitab.jpg
Siniset tabletit889 viewsKatin kaitaliinaan sävy sävyyn ompelemat tabletit taisivat löytää kodin muualta kuin omalta pöydältä? Vai miten se olikaan? Kuva: Katri Kemppanen.
irmapu2.jpg
Pussukka Amsterdam -sarjan kankaista824 viewsIrma Paavola on ommellut sinivalkoisen pussukan tummansinisestä Amsterdam- kankaasta. Tyylikäs pussukka vaikka lahjakasi tai omaan käyttöön?
irmapu1.jpg
Pussukka mustasta kultapainetusta kankaasta843 viewsTätä mustaa kultakuvioitua kangasta on ollut PeeKaan valikoimissa aiemmin. Tällä hetkellä vastaava kangas löytyy sinisenä. Irma Paavola ompeli pussukan ja applokoi kylkeen kivan unikon.
Tilkkutyö_valmiina_lähtöön.jpg
Reissulaukku883 viewsTerttu S. ompeli tilkkutyökurssilla komean katseenvangitsijan. Kiemurakuviollinen kangas kaappienkätköistä ja pilkullinen ja keltainen röyhelökangas PeeKaa valikoimista. Taskun somisteena keltainen ruusu lehtineen. Vau ;-) Kyllä kelpaa reissata.
mekko1.jpg
Ihana mekko tyttärelle729 viewsRuskeapohjaisesta kakku-/leivoskankaasta ommeltu suloinen mekko. Kangasta ei tällä hetkellä ole saatavana, ehkä myöhemmin, jos tekevät uuden painoksen.
natvnt.JPG
Neulatyyny ja tyyny koruille641 viewsNatashan kaunis pari, neulatyyny nuppineuloille ja tyyny koruillle, sormuksislle, ketjuille... kukkakangas PeeKaan valikooimista muutaman vuoden takaa.
natpul.JPG
Pullotakki651 viewsShampanjapullolle korea kaulustakki. Tämäkin on Natashan ompelema, passaa siinä Uuden Vuoden shampanjaa maistella.
natpnl.JPG
Koristepatalappu639 viewsToki tätä voi käyttääkin, jos raskii. Natashan applikoima patalappu, jossa osittain PeeKaalta ostettuja kankaita. Kiva lahjaidea. Äitini taisi saada tämän tapaisen lahjakaksi N:lta viime jouluna.
37 files on 4 page(s) 1

Copyright by © 2010-2014 PeeKaa Tuote