PeeKaa kotisivuille :: PeeKaa verkkokauppaan :: Home :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search

Home > Oma galleria/My own gallery > Seinävaatteet/Wall hangings

TITLE  +   - 
FILE NAME  +   - 
DATE  +   - 
POSITION  +   - 
P1010013.JPG
Havaijin leike991 viewsHavaijin leike on syötävää. Syöminen tahtoo usein unohtua luomisvimmassa, ei ole nälkä ei jano. Tämä on vielä keskeneräisenä työhuoneen oven päällä, taidan tikata palmuja ja mahtavia poutapilviä...
unikot_esperionissa.JPG
Unikot Esperionissa1149 viewsMatkalla Korfulla keväällä 2004. Oltiin pyöräretkellä, unikot kukkivat eikä ollut vielä liian kuumaa urheilla. Ikuistin unikkomeret valokuvaan, josta sain inspiraation. Saattoi Marimekollakin olla osuutensa asiaan.
Talvi.jpg
Talvi - vain valkoinenko?586 viewsHirsimökki -kisaan Rovaniemelle 2000 -luvun alkupuolella valmistunut työ.
pls1.jpg
Pink Lone Star523 viewsOma tekemä Beetlehemin tähti, joka valmistui Finn Quiltin kesän 2010 valtakunnalliseen näyttelyyn Mikkeliin ihan kalkkiviivoilla eli lähetysviikolla. Päällinen oli puolivalmiina kuukausia ja tikkaus sekä muu viimeistely tuli valmiiksi sitten pikavauhtia, kun pakko oli. Tämän vuotisessa 2011 Finn Quiltin jäsenkortissa on yksityiskohta työstäni. Värit vaan ovat ihan pielessä siinä jäsenkortissa, se vähän jäi harmittamaan.
pilo2.jpg
Vielä kerran tämä405 viewstänä pinkkiä tähteä on nyt kuvattu eestä ja takkaa. Tässä otoksessa taitaa kuitenkin olla onnistuneimmat värit. Takanaoleva nimilappu ja ripustukskujat vain antavat ikävän lisävarjon..., noh kaikkea ei voi saada...
avikk.jpg
Vanha juttu420 viewstämäkin, mutta aitanpa tänne näkyviin. Paperitekniikalla ja itsevärjätyistä kankaista toteutettu. Huh, huijaa, tuskin jaksan koskaan tehdä toista.
RUTA23.JPG
Kukkapeitto496 viewsLeenalta saadusta kankaasta tehty seinävaate, jota moni on arvellut peitteeksi. Mulle passaa kaikki peitoskis tai seinälle.
 
7 files on 1 page(s)

Copyright by © 2010-2014 PeeKaa Tuote