PeeKaa kotisivuille :: PeeKaa verkkokauppaan :: Home :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search

Home > Oma galleria/My own gallery > Peitot/Quilts

TITLE  +   - 
FILE NAME  +   - 
DATE  +   - 
POSITION  +   - 
maarit_1.JPG
F1 yläkerran neidille1295 viewsMuunnelma perinteisestä mallista. Aloitin moniväristen keskusneliöiden ompelun heti uusintaleikkauksen jälkeen, hyvää terapiaa ja liikettä pari päivää aiemmin leikatulle kyynärpäälle. Fysioterapeuttikin ihmetteli, kuinka vaikeasta operaatiosta voi niin äkkiä toipua?
kashmir.JPG
Kashmir1210 viewsMalli Burda Patchwork -lehdestä vuodelta 1999. Liian aikaisin liian vaikea malli, niinpä jäi kesken, kunnes muutama vuotta myöhemmin kunnostauduin ja tein valmiiksi. Käsintikattu, tottakai.
hiekkaa_1.JPG
Hiekkaa1270 viewsPiilopeitto eli välikäsityö, jonka päällinen valmistui kahdessa päivässä. Ajan kanssa tikattu, käsin, tottakai.
eeva_4.JPG
Eevalle1176 viewsMuunneltu malli Burda Patchwork 1999 lehdestä. Marimekon verhoihin väritykseltään sopiva peitto Eevastiinalle. Käsintikattu.
Ulla2.JPG
Ullan peitto, yksityiskohta1075 views
ulla_1.JPG
Ullan peitto1205 viewsTämän peiton tikkasin koneella, ensin osina, jonka jälkeen yhdistelin osat kokonaisuudeksi. Omasta mielestäni ajaton, "hienostunut" peitto. Oma malli, ihka omasta päästä. Niin kuin yleensäkin kaikki työni, mainitsen aina, jos olen käyttänyt valmista mallia. Näin on reilua.
kama50.jpg
Kauan kesken703 viewspäällinen valmistui parissa päivässä, mutta viimeistely vein aikansa. Torkkupeitto valmistui alkukuusta eräälle herrahenkilölle 50-vuotislahjaksi. Peitto ommeltu mallitilkuista ja harmaista sävyistä ilman sen suurempia suunnitelmia. Tai taisi siinä olla yksi punainen lanka, keskustilkku on keltainen.
Pulkkila1.jpg
Pulkkilasta päivää690 viewsErään etelä-Suomeen suuntautuvan kesälomareissun ensimmäinen pysähdyspaikka oli Pulkkila. Piipahdin huoltamon vieressä olevalle kirpputorille ja löysin pussillisen ompelusten leikkuujätettä, epämääräsiä paloja samannäkökistä kuosia eri väreissä. Voila, siitä se sitten lähti...
KESA2.JPG
Alkukesän 2012 aikana valmistuneita450 views
KESA1.JPG
... lisää alkukesän 2012 aikana valmistuneita451 views
pali.jpg
Pikkupeitto481 views...johon laittelin kokeilublokkeja. Tikkasin reunasta reunaan, koska reunimmainen pallokanags oli mielestäni liian leveä ja olis jäänyt pussille tikkamattomana... että semmoinen kokeilu tällä kertaa.
keleha.jpg
Keltainen vaihto497 viewsvuosia sitten osallistuin keltaisten tilkkujen vaihtoon. Tässäpä keltaiset lilalla höystettynä, muutama talokin tsitaa kuvasta löytyä.
20 files on 2 page(s) 1

Copyright by © 2010-2014 PeeKaa Tuote