Nyt ei kulje

heinäkuu 22nd, 2007

olen vissiinkin golfharrastukseni osalta tullut siihen pisteeseen, ettei oikein kulje, vaikka terävin kärki ei ole kaukana urheilutermejä lainaten ;-). Harjoittelu on jäänyt melko vähäiseksi, jos ajattelen harjoituslyöntejä rangella.

Harjoituskierroksia tuli ihan mukavasti Juhannukseen asti, jonka jälkeen otin viikon ”ommoo-lommoo” golfviheriöiltä. Kroppa joutui tiukille Juhannusta ennen ja Juhannuksen aikoihin, sillä ellen väärin laskenut, pelasin kuusi täyttä kierrosta yhdeksän päivän aikana ja se on paljon meikäläiselle.

Kisoihin olen osallistunut jonkin verran ja jokaisen jälkeen tasoitukseni on huonontunut sillä kuuluisalla kymmenyksellä. Näin myös taisi käydä eilen. Peli on epätasaista, joukossa hyviä par ja bogey-väyliä ja sitten ns. läskiväyliä, jolloin kaikki menee läskiksi ja lyöntejä tulla tupsahtaa seitsemästä jopa yhdeksään, eilen muuten tuli yksi kymppikin kahden ”rankun” seurauksena. Vähän hävetti, ei muuten, mutta kaksi uutta palloa uppisukkeluksiin samalla väylällä. Saisi edes lohdutuspalkintona pari laatikollista palloja.

Ei muuta kuin eteenpäin, sanoi mummo lumessa, lisää lyöntejä ja tarkempia sellaisia, niin ehkä syksyllä on kaikki toisin?

Entry Filed under: Golf

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

lokakuu 2022
ma ti ke to pe la su
« heinä    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Uusimmat jutut