Onnenkantamoinen(ko)?

heinäkuu 14th, 2006

Kesäkuun puolessa välissä kotikentälläni Torniossa pelasin 18 reiän kierroksen vähän yli sadalla lyönnillä, kutsuin sitä itse onnenkantamoiseksi ja arvelin, ettei yhtä hyvä tulos voi toistua enää tänä kesänä. Vähän masensi, ajattelin, että harmillista pelata kesän paras kierros jo näin aikaisin, mitä sitä enää voi tavoitella kuluvalla golfkaudella? En jättänyt korttia, koska arvelin, ettei tilanne toistu ainakaan tänä kesänä.

Juhannuksen vietimme Torniossa erinomaisessa seurassa viime vuotiseen tapaan ja pelasin täyden kierroksen neljänä perättäisenä päivänä. Kroppa joutui koville, tulokset vaihtelivat, muutamat väylät meni ihan läskiksi, muistuivat ”vanhat hyvät ajat” mieleen. Tavoittelin Juhannuspäivänä alle sadan lyönnin kierrosta, turhaan, sillä sain tulokseksi 101 lyöntiä, ihan kuten edelliselläkin viikolla. Vieraanani oli yksi ”etelän vares” ja Heli Oulusta, pelattiin porukalla, ja Mikko ”Vares” oli ehdottomasti sitä mieltä, että tämä tuloskortti jätetään. Näin tehtiin ja tasoitukseni on nyt 25,4.

Tämän viikonlopun ja ensi viikon aikana tavoittelen sitä alle 100 lyönnin kierrosta, saattapi olla, että tulee taas ne ”vanhat hyvät ajat” mieleen.

On muuten hyvä liikuntamuoto ompelun vastapainoksi, hartiat saa liikettä ja läskit lähtee? Kolesterolista en tiedä, sillä nythän on ”kuppikastikesesonki”.

Entry Filed under: Golf

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

lokakuu 2022
ma ti ke to pe la su
« heinä    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Uusimmat jutut