Oma näyttely ”Floral Quilts”

kesäkuu 16th, 2006

Emmin yli yön, kun minulle yllättäen tuli mahdollisuus järjestää oma näyttely ja varsin lyhyellä varoitusajalla. Mietittyäni päätin kuitenkin käyttää tilaisuuden ja maanantaina 26. kesäkuuta, heti Juhannuskemujen jälkeen, rakennan ensimmäisen oman näyttelyni Oulun torinrannassa sijaitsevaan Sata Savua -sisustus- ja lahjatavaraliikkeen yläkertaan.

Paikka on idyllinen vanha aitta, jonka toisessa kerroksessa on tunnelmallinen näyttelytila, kuin omiaan tilkkutöille. Onneksi työhuoneen kätköistä löytyi keskeneräisiä sen verran, että kun panen ”hösseliksi”, niin maanantaina, reilun viikon kuluttua näyttely on avoinna klo 10.00. Vapaata näyttelyseinää on lähes kaksikymmentä metriä ja eilen illalla väsäsin ruutupaperille suunnitelman siitä, kuinka seinät täytetään. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, voi kun olisikin, tässä tapauksessa se ei taida pitää paikkaansa. Jänskää.

Näyttelyyn olen kerännyt kesäisiä kukkatöitä, ruusu- ja pikkukukkaiset kankaat sulassa sovussa(ko)? Tule ja totea itse, jos olet liikkeellä Oulussa Juhannuksen jälkeisellä viikolla. Paikka: Sata Savua, Aitta nro 21 Oulun kauppatorilla. Avoinna kyseisellä viikolla maanantaista sunnuntaihin. Pyrin itsekin olemaan paikalla koko viikon, tervetuloa.

Lupaan laittaa galleriaan kuvia näyttelystäni viikon 27 aikana, niin saatte ”tirkistellä” sieltä, ellette pääse paikan päälle.

Entry Filed under: Tilkkutyöt

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

lokakuu 2022
ma ti ke to pe la su
« heinä    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Uusimmat jutut