Tilkkutyökurssilla Sadun opeissa

kesäkuu 12th, 2006

Viime viikolla osallistuin Oulun kansalaisopiston tilkkutyökurssille. Opettajana meillä oli Satu Itäpää, joka valitettavasti on muuttamassa takaisin synnyinseudulleen Lahteen. Valitettavasti sen vuoksi, että me täällä Oulun seudulla menetämme idearikkaan ja innostavan opettajan, mutta toisaalta taas toivotan Sadulle onnea uusiin ja ”entisiin” ympyröihin.

Me kurssilaiset olimme ihana sekamelska ”elämäntapatilkkuilijoita”, vasta-aloittaneita ja kaikkea siltä väliltä, juuri se teki kurssista antoisan ja värikkään. On mukavaa huomata, että ryhmään voi tulla juuri sellaisena kuin on, ja yhteisen harrastuksen yhdistämänä pääsee vaihtamaan mielipiteitä tilkkutöistä ja kaikenmaailman asioista. Pääkopan parannusta luovuuden kera parhaimmillaan.

Yrittäminen on aika yksinäistä puuhaa, jonka vuoksi aion vastakin osallistua kursseille, joilla tutustuu uusiin ihmisiin ja saa uusia virikkeitä opettajalta ja muilta kurssilaisilta. Oppia ikä kaikki, onneksi en vielä koskaan ole tuntenut osaavani kaikkea, tällaisiakin juttuja kuulee ”kyliltä”, ettei osallistuta sen vuoksi, että osataan jo kaikki? Miten se on mahdollista?

kysyy ikuinen oppija

Aloitin kurssilla uuden vesivärityön, kuva tulee heti galleriaan, kun saan sen valmiiksi.

Entry Filed under: Tilkkutyöt

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

lokakuu 2021
ma ti ke to pe la su
« heinä    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Uusimmat jutut