Arkisto kesäkuu, 2006

Oma näyttely ”Floral Quilts”

Emmin yli yön, kun minulle yllättäen tuli mahdollisuus järjestää oma näyttely ja varsin lyhyellä varoitusajalla. Mietittyäni päätin kuitenkin käyttää tilaisuuden ja maanantaina 26. kesäkuuta, heti Juhannuskemujen jälkeen, rakennan ensimmäisen oman näyttelyni Oulun torinrannassa sijaitsevaan Sata Savua -sisustus- ja lahjatavaraliikkeen yläkertaan.

Paikka on idyllinen vanha aitta, jonka toisessa kerroksessa on tunnelmallinen näyttelytila, kuin omiaan tilkkutöille. Onneksi työhuoneen kätköistä löytyi keskeneräisiä sen verran, että kun panen ”hösseliksi”, niin maanantaina, reilun viikon kuluttua näyttely on avoinna klo 10.00. Vapaata näyttelyseinää on lähes kaksikymmentä metriä ja eilen illalla väsäsin ruutupaperille suunnitelman siitä, kuinka seinät täytetään. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, voi kun olisikin, tässä tapauksessa se ei taida pitää paikkaansa. Jänskää.

Näyttelyyn olen kerännyt kesäisiä kukkatöitä, ruusu- ja pikkukukkaiset kankaat sulassa sovussa(ko)? Tule ja totea itse, jos olet liikkeellä Oulussa Juhannuksen jälkeisellä viikolla. Paikka: Sata Savua, Aitta nro 21 Oulun kauppatorilla. Avoinna kyseisellä viikolla maanantaista sunnuntaihin. Pyrin itsekin olemaan paikalla koko viikon, tervetuloa.

Lupaan laittaa galleriaan kuvia näyttelystäni viikon 27 aikana, niin saatte ”tirkistellä” sieltä, ellette pääse paikan päälle.

Jätä kommentti 16/6/2006

Tilkkutyökurssilla Sadun opeissa

Viime viikolla osallistuin Oulun kansalaisopiston tilkkutyökurssille. Opettajana meillä oli Satu Itäpää, joka valitettavasti on muuttamassa takaisin synnyinseudulleen Lahteen. Valitettavasti sen vuoksi, että me täällä Oulun seudulla menetämme idearikkaan ja innostavan opettajan, mutta toisaalta taas toivotan Sadulle onnea uusiin ja ”entisiin” ympyröihin.

Me kurssilaiset olimme ihana sekamelska ”elämäntapatilkkuilijoita”, vasta-aloittaneita ja kaikkea siltä väliltä, juuri se teki kurssista antoisan ja värikkään. On mukavaa huomata, että ryhmään voi tulla juuri sellaisena kuin on, ja yhteisen harrastuksen yhdistämänä pääsee vaihtamaan mielipiteitä tilkkutöistä ja kaikenmaailman asioista. Pääkopan parannusta luovuuden kera parhaimmillaan.

Yrittäminen on aika yksinäistä puuhaa, jonka vuoksi aion vastakin osallistua kursseille, joilla tutustuu uusiin ihmisiin ja saa uusia virikkeitä opettajalta ja muilta kurssilaisilta. Oppia ikä kaikki, onneksi en vielä koskaan ole tuntenut osaavani kaikkea, tällaisiakin juttuja kuulee ”kyliltä”, ettei osallistuta sen vuoksi, että osataan jo kaikki? Miten se on mahdollista?

kysyy ikuinen oppija

Aloitin kurssilla uuden vesivärityön, kuva tulee heti galleriaan, kun saan sen valmiiksi.

Jätä kommentti 12/6/2006

Vanajanlinna – kerran elämässä tapahtuma

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna minulle tarjoutui mahdollisus osallistua leikkimieliseen golfkisaan varmaan yhdellä Suomen parhaimmmista, ellei jopa parhaalla golfkentällä, Hämeenlinnan Vanajanlinnassa.

Puitteet olivat erinomaiset, sää suosi ja seura ensiluokkaista. Jälleen kerran kävi toteen se, minkä olen omakohtaisesti usein ”vieraassa seurassa” pelatessani todennut; pelikaverit mukavia, kannustavia ja rentoja, juuri sellaisia pelimiehiä osui jälleen kerran omaan neljän hengen ryhmääni. Fiksuja ja ymmärtäväsiä miehiiä kaikki tyynni.

Oma peli sujui joten kuten, enimmäkseen huonosti, mutta muutama onnistuminenkin sattui ja sen vuoksi on kiva taas harjoitella lisää. Kausi on vasta aluilaan.

Kiitokset Ahavan Pekalle ja kumppaneille järjestelyistä, olisihan tuo komiaa pelata ensi vuonnakin.

Jätä kommentti 12/6/2006


Kalenteri

kesäkuu 2006
ma ti ke to pe la su
« touko   heinä »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain