Terveiset viidakosta

12 heinäkuun, 2013

ei älkää pelätkö, en ole TAAS lomalla… terveiset kesäpaikan viidakosta. Vettä on tullut sopivasti taivaan täydeltä, niin että kukat penkeissä ovat venähtäneet kaksikertaa pidemmiksi kuin normaaalisti. Noh, jos ei nyt sentään, mutta ainakin puolet. Rikkaruohoistakin tulee monsterisuuria, vesiheinästä saa kerta nyppäsyllä salaatin aikaiseksi. Onko jollain tähän reseptiä? Strömsössä muistan joskus nähneeni, mutta en löytänyt tähän hätään, anyone?

Tilkkuverstaalla on suloinen sekamelska ompeluosastolla, joka on levinnyt hieman asiakkaiden puolellekin. Pari siistiä kuvaa on jo plakkarissa, mutta lisää on otettava. Ompelupöydästäni tuli ”magee”, kuva tulossa siitäkin. Kierrätystä ja uutta pöytälevyä kivasti yhdistellen sain niin hyvä kuin ylipäätään on mahdollista… ja vielä ikkunan eteen luonnonvaloon. Olkaa kateellisia… tai tilatkaa omaa mittojen mukaan, suvussa sattuu olemaan tekijä ja matkahuolto kuljettaa… värinkin saat valita…

Elokuun tilkkuleirillä on vielä kolmelle tilaa, ajankohta 14. – 17.8. ke – la ja paikkakunta Tornio. Hu huu Kati ja Tuulia, Kaija ja Liisa tai Marjut tai toinen Liisa tai Alli ja Leena tai kuka vaan kuka on vapaalla?

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

toukokuu 2024
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Uusimmat jutut