Onko olemassa elämää

7 maaliskuun, 2008

messujen jälkeen? No on, kiireistä sekä työntäyteistä, sillä verkkokaupan varastosaldot on saatava nopeasti ajan tasalle, poissaolopäivien aikana tulleet tilaukset on kiireesti pakattava ja lähetettävä. Työhuone oli maanantai-iltapäivänä kotiin saavuttuamme  sopivan tyhjä siivottavaksi ja uudelleen järjesteltäväksi, joten siinä on viikko vierähtänyt. Hieman ovat järjestelyt ”vaiheessa”, mutta alkavat olla voiton puolella. Kasojen alta paljastui valkoinen laite eli ompelukone, joten ensi viikolla sekin käynnistyy taas pitkästä aikaa. 

Messut menivät mukavasti, tällä kertaa asiakkaita oli molempina päivinä tasaisena virtana, mitä nyt sunnuntaina taisi välillä olla lievää tungosta ja jonotustakin. Viime vuonna yhdeksän neliön osasto tuntui suurelta, ajattelin, että kuinka ihmeessä saan osaston edes jonkin näköiseksi, sillä olin jonottanut puolta pienempää paikkaa. Tänä vuonna ajattelin, että kuinka ihmeessä saan kaikki tavarani sopimaan yhdeksän neliön tilaan… aika kompakti osastosta tulikin eikä hukkaneliöitä tainnut juuri olla. Ensi vuodeksi täytyy vielä kertaalleen miettiä kuinka tavarat asettelee, että osastolla olisi miellyttävä vierailla ja tehdä ostoksia.

Alkuvuoden messuilut ovat nyt tässä eli seuraavan kerran vasta lokakuussa täällä Oulussa ja marraskuussa Tampereella. Kumpaankaan en ole vielä tehnyt varausta, mutta Tampereelle jonottelen ja odottelen paikkaa. Viime vuotinen paikka C-hallissa olisi ollut ihan ok, mutta osastojen järjestystä oli muuteltu minulle epäedulliseen muotoon, joten jonotan ”parempaa” paikkaa, jos sattuu vapautumaan.

Onneksi kaupanteko ei ole messujen varassa, sillä verkkokauppa on aina auki, juuri silloin kun sinulla on aikaa ja tarvetta shoppailla. Nykyisillä polttoainehinnoilla toimitusmaksutkaan eivät päätä huimaa, ne ovat pieni korvaus siitä, että saat ostokset suoraan kotiisi tai lähimpään postiisi.

Olen tekemässä pientä lisätilausta, osa vajaa kuukausi sitten saapuneista kankaista on loppunut, joten nyt on tilaisuus esittää omia toiveita kommenttikenttään. Onko joku projekti jäänyt pahasti kesken loppuneen kankaan vuoksi tai olisiko muita toiveita? Sana on vapaa.

Orastavaa kevättä kaikille! 

 

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut