Huonoa suunnittelua

3 helmikuun, 2012

ja vähän huonoa tuuriakin. Kolme lähetystä vielä tulematta, pari kangaslähetystä ja upeat kassinsangat ovat myöhästyneet aikataulustaan kaikenlaisten sattumusten vuoksi. Huonoa suunnittelua siksi, että kaikki kolme olivat alunperin tulossa samalla viikolla ja huonoa tuuria siinä, että kaikki myöhästyvät suurin piirtein saman verran, joten edelleenkin ovat tulossa samalla viikolla. Kannattaisiko lotota, jos vaikka siinä olisi parempi onni? Meinaisi saada kolme oikein, niin saisikin kuusi oikein?

On tässä hyvätkin puolensa, aletuotteita tippuu inventaaria tehdessäni tarjoukset kaappiin ainakin siihen asti, kunhan uutta alkaa ilmestyä. Loput puiset kassinsangat laitan tarjoukseen ja muutamia koristenauhoja kivojen kankaiden lisäksi.

Te jotka, ehditte tilata saapuvia tuotteita alkukuusta ja toimitus viivästyy, teille tiedossa joku kiva ylläri jälkilähetykseen jääneiden tuotteiden kera, toivottavasti jaksatte vielä odottaa.

Paukkuvin pakkasterkuin Paula… nyt lämmintä ylle ja puotiin kipittämään.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

kesäkuu 2022
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Uusimmat jutut