Kyllä raahelaisia nyt hemmoteltiin

7 marraskuun, 2011

kivoilla, tunnelmasilla ja laadukkailla käsityömessuilla viime viikonloppuna. Vanhoissa taloissa vain on se jokin, se jokin, joka ”hakkaa” kaikki urheilusalit ja messuhallit, joissa käsityöläiset yleensä tuotteitaan yrittävät myydä. Hantvärkkärien marrasmessuilla riitti vilskettä aamusta melkein klo 17 asti molempina päivinä. Välillä käytävät olivat täynnä asiakkaita ja välillä hieman väljempää. En tarkalleen tiedä, mutta kävijöitä lienee noin 1000 kahden päivän aikana. Järjestäjät ovat varmaan osallistuneet moniin kekkereihin, kun tiesivät kuinka homma toimii, vaikka kyseinen tapahtuma järjestettiin vasta ensimmäistä kertaa. Myynti ei päätä huimaa, kassan sain laskettua hyvinkin ennen sunnuntain tanssiohjelmaa, mutta eihän raha ole kaikkein tärkein, tärkeintä on vain saada laskut maksettua ja leivän päälle muutakin kuin ylähuulta, ainakin joskus.

Galleriaan lisäsin äsken taas uusia kuvia. Kuvia on tullut kivasti lisää viime aikoina, mutta lisääkin saa tulla, älkää turhaan ujostelko tekemisiänne. Tänne vain sähköpostin liitteenä ja minä sitten muokkaan kuvat galleriaan sopiviksi. Voitte esiintyä omalla nimellä, nimimerkillä tai ihan nimettömänkin, kaikki käy.

Nettikaupan maksutavoista pitää hieman taas jauhaa, kun tuntuu olevan epäselvyyttä. Eli PeeKaa nettikaupassa voit maksaa KAIKILLA DEBIT/CREDIT -korteilla, luottokorteista Master Card ja Visa käyvät sekä suurin osa Visa Electroneista kelpaa. Itse en rajoita Visa Electronien kelpoisuutta, vaan oman korttisi liikkeellelaskija on saattanut rajoittaa korttisi kelpoisuutta nettikauppoihin. Näiden korttimaksujen lisäksi voit aina valita etukäteismaksun, jolloin tilausvahvistukseen tulostuu maksuohjeet. Korteilla maksaessassi tilaus lähtee samana tai yleensä viimeistään seuraavana päivänä postin aukioloajoista riippuen ja etukäteismaksun valitessasi maksun tulee näkyä tilillä ennen kuin postitetaan.

PeeKaa Tuotteelta ei voi ostaa osamaksulla eikä laskulla (paitsi oppilaitokset). Olen suorantoiminnan kannattaja ja siksi tehnyt oman sopimuksen Luottokunnan kanssa, jolloin kaikki kortit kelpaavat ja homma varmasti toimii. Olen todennut, että mitä vähemmän välikäsiä sitä vähemmän kustannuksia kauppiaalle ja sitä edullisemmat hinnat asiakkaalle. Eli ei tule checkoutteja, suomenverkkomaksuja, klaarnoja sun muuta sälää kauppaani, never ever.

Tuossa olisi kolme lippua Tampereen Kädentaitomessuille, kiinnostaako? Kommentoi alle, saatat saada, jos olet tulossa. Nyt kommentoimaan.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut