Elokuun aurinko alhaalta paistaa

18 elokuun, 2011

ja pitkiä varjojaan aamusta heittää… tästä tietää kesän olevan lopuillaan. Toki muitakin merkkejä on; kuutamoyöt, maatuvien kasvien ja märän mullan tuoksu, muutamat keltaiset lehdet ilkkuvat keskellä syvänvihreää koivikkoa, kukkapenkin siemenkodat ja maahan rojahtaneet väinönputket sekä nenään tunkeutuvat horsmanhöytyvät merkkejä syksystä nekin.

Kansalaisopistojen ilmoittautumiset ovat alkaneet tai pienimmissäkin opistoissa alkavat pian. Vielä ei oikein osaa asennoitua syksyyn, mutta parin viikon kuluttua on jo startattu. Muutamia tekniikoita ja tavoitteita olen jo mietiskellytkin kurssilaisten pään menoksi 😉

Tänään tuli pikku lähetys rapakon takaa. Tilasin muutamia paneeleita eli kuvakankaita, joissa suhteellisen suuria kuvia, on mm. ompelukoneita, traktoreita, junia ja autoja sekä sitä yhtä paperinukkekangasta Tiinalle. Noinkohan Tiina ehtii ostoksille ennen kuin on myöhäistä??? Niin ja tulihan aakkoskeijujakin lisää. Kaikkia ei ole kovin montaa mallikertaa tilattuna, joten toimi nopeasti, mikäli aiot omasi saada. Uutuudet löytyvät kaupasta vasemmasta sarakkeesta kohdasta Uutuudet tai suoraan kohdasta Paneelit.

Sataa, sataa ropisee ja varpaita jo palelee, Oulun kädentaitomessuja odotellessa. Viikonloppua teille toivotan ja tervetuloa nettikauppaan sekä puotiin. Huomenissa laittelen uusia värikkäitä kangaspaketteja teille tarjolle.

Kysymys: Onko jelly roll sinulle tuttu? Ostaisitko PeeKaalta, jos olisi tarjolla? Tahtoistiko sävysävyyn vai sekalaisia? Kommentoi alle.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut