Oma kehu haisee

helmikuu 21st, 2011

pahalle, mutta nyt on pakko ilmoittaa teille, että Gütermannin puuvillalankoihin, konekirjonta/-tikkauslankoihin on tullut mahtava ja kauan (2kk) odotettu täydennys. Nyt kaikkia Gütermannin värejä sekä yksivärisiä että vaihtuvavärisiä on taas saatavilla, yhtä väriä lukuunottamatta. Ken sen puuttuvan värin bongaa ja minulle ilmoittaa, saapi kymmenen pistettä ja papukaijamerkin, ei sen kummenpaa 😉

Yksiväriset ovat Sulky 30 lankaa eli neulasuositus nro 80-90 ja vaihtuvavärisiet ovat astetta paksumpaa Sulky 12 lankaa, jolle valmistajan neulasuositus nro 90. Ihaniin konetikkaus- ja -kirjontalankoihin pääset tästä. Olkaapas hyvät.

Valonmäärä on siinä määrin lisääntynyt, että värillä on jo väliä ja merkitystä. Mikäli et osaa valita sopivaa lankaa, kerro millaista tai minkäväristä työtä tikkaat, niin yritän auttaa valinnassa. Myöskin perinteisesti postitse lähetetty kangasmalli otetaan vastaan.

Täällä otetaan vastaan myös kuvia galleriaan. Edellytyksenä on, että ompeluksessa on käytetty vähintään yhtä PeeKaalta ostettua ja kuvasta tunnistettavaa kangasta. Kuva voi olla käsittelemätön, sillä muokkaan kuvat galleriaan sopivaksi. Tervetuloa uudet kuvat. Jos et halua omaa nimeäsi näkyviin galleriaan, voit esiintyä myös nimimerkillä.

Ihana kevät

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

syyskuu 2019
ma ti ke to pe la su
« huhti    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Uusimmat jutut