Michael Miller täydennyksiä

30 tammikuun, 2011

on saapunut kauppaan toissa päivänä. Kovan työn ja väännön takana olivat suosikit Retro Mushrooms, Birds of Norway, Cupcakes ja nuo ihanat vanhanaikaiset kisut, vaikken kissaihminen olekaan. Muutamia kuoseja ei enää valmisteta, mutta ihana kontaktini nappasi minulle vielä muutamat pakat. Ensi viikolla laitan uuden tilauksen menemään, sillä uutuuksien joukossa (valmistusviikko nro 6) on lisää mahtavia erikoisuuksia eli lisää on tulossa makeita puuvilloja.

Viime viikkojen aikan PeeKaan asiakasrekisteriin on tullut paljon uusia asiakkaita, suurin osa on tilannut saman tien, mutta muutamilta ovat tilaukset jääneet puuttumaan. Rekisteröityessäsi asaikasrekisteriin ei tietenkään ole tilauspakkoa, mutta muutaman kanssa on myös käynyt niin, että rekisteröityminen on onnistunut ja rahakin tulee tililleni asianmukaisesti, vaan tilausta eikä näin ollen myöskään tilausvahvistusta ei ole syntynyt.
Nettikaupan tiedonsiirrossa ei ole ongelmaa ja tavallisin syy automaattisesti muodostuvan tilausvahvistuksen puuttumiseen on, ettei ostoskorin sisältöä ole vahvistettu tilausta tehdessä tilauksen viimeisellä sivulla. Viimeisellä sivulla on vielä muistutus, että muista vahvistaa tilauksesi sivun alalaidassa Vahvista tilaus -kohtaa klikkaamalla, mutta aina ei voi muistaa tai hoksata kaikkea, etenkään, jos nettikaupasta tilaaminen on uutta ja outoa.

Eli mikäli olet mielestäsi tilannut PeeKaan nettikaupasta jotain eikä tilausvahvistus ilmesty omaan sähköpostiisi max. viiden minuutin sisällä tilauksen tehtyäsi, tilaus on saattanut jäädä sinulla vahvistamatta tai sitten automaattisesti muodostuva vahvistus on sujahtanut suoraan roskapostiesi joukkoon. Ota reippaasti yhteyttä, mikäli epäilet näin käyneen, niin katsotaan mitä on tehtävissä.

Aika ihanaa, aurinko paistaa sisään, toki aika matalalta. Kuka tulisi pesemään minun ikkunat?

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

maaliskuu 2024
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Uusimmat jutut