Nyt ei meinaa joutaa ”kirjaileen”

10 marraskuun, 2010

tänne uutisiin yhtikäs mitään. Seuraavaksi viideksi viikoksi joku ”geenitohtori” Sirkkuko? voisi kloonata minut (mielellään täysikasvuisena ja samoilla tiedoilla ja taidoilla varustettuna) neljäksi itsenäiseksi henkilöksi, joista kukin häärisi omalla sektoriaallaan hiki hatussa. Yksi hoitaisi tilkkupuotia ja nettikaupan varastosaldoja, toinen opettaisi kansalaiopiston ryhmiä ja keksisi kurssilaisille kaikkea kivaa, kolmas ompelisi vimmatusti kivoja tuotteita lähestyviin Itse Tehty -myyntinäyttelyyn ja Naisten Messuille Pohjankartanossa, neljäs ottaisi vastaan uudet tuotteet lähetyslistoineen ja kuvaisi sekä lisäsi saapuneet tuotteet nettikauppaan ja viides hoitasi harrastuspuolen, ystävät ja kuntoilut. Kääk x 5.

Eipä silti, yrittäjäksi ryhtymiseni perimmäinen tarkoitushan oli ”lapsekkaasti” itsensä työllistäminen, heh, enpä arvannut kuinka oikeassa olinkaan, mutta en tainnut pohjimmiltani ihan tätäkään tarkoittaa. Toisaalta loppuvuosi on aina ruuhkaisinta aikaa, kesä huilataan eikä silloin todellakaan tee mielini tarttua joulukankaisiin ommellakseni jotain kivaa loppuvuoden myyjäisiin keskiyönauringon suloisessa valossa. Huonoa ennakointia ja suunnittelua sekä vääränlaista ajankäyttöä, ihan oma vika, ihan itse aiheutettu kiire.

Lisää uutta tulossa nettikauppaan jonkinlaisella aikataululla. Ensi viikolla kuitenkin suunnistetaan Tampereelle Suomen Kädentaitomessuille pe – su 19. – 21.11. Osastoni jälleen samassa paikassa kuten viime vuonna eli A-hallissa paikka 321… jos et millään muista mihin suunnistaa, niin vaikkapa avaruusaluksen lähtölaskenta muistuttanee sinua 3-2-1. Muutama ennakkotilaus messuille on jo tullut, vaikken asiasta ole vielä ilmoitellut. Varmistaaksesi tiettyjen tuotteiden saatavuuden itsellesi 😉 ja välttääksesi messupaniikin, tee ostoksesi etukäteen nettikaupassa ilman toimitusmaksua valitsemalla toimitustavaksi: Muu tapa ja lunasta ostoksesi messuosastolla. Esim. vanuja ja muitakaan tukimateriaaleja en ota mukaan messuille kuin niitä ennakkoon tilanneille. Hox, hox. Tilatessasi nettikaupasta ennakkoon, merkitse tiedonantoihin vielä teksti Tampere, jookos?

Sitten sellainen epämiellyttävä huomio. Muutamat ihmiset, en tiedä ovatko aikuisia vai lapsia, tilailevat nettikaupasta huvikseen tuotteita maksutavalla ”etukäteismaksu”. Aikaa kuluu, maksua ei tule eikä lähettämiini viesteihin vastata. Ikävintä tässä on se, että minä ainakin olen tosissani nettikauppani kanssa ja leikkaan kankaat, nauhat jne. heti valmiiksi, kun tilaus tulee, jotta tavara lähtee viipymättä asiakkaalle, kun maksu on tullut. Minusta se on omalta puoleltani reilua. Se taas ei ole reilua, että tilataan leikisti tai vahingossa? ja ilmeisesti kokeillaan, että jos vaikka ”hyväuskoinen kauppias” lähettäsi tuotteet ennen maksua. Valitettavasti hyvät vakioasiakkaatkin voivat kärsiä viiveistä, jonka muutamat henkilöt ovat toimillaan aiheuttaneet. Minkähän syytteen saisin, jos alkaisin julkaista täällä uutisissa nimillä varustettua ”mustaa listaa” noista leikisti tilaavista henkilöistä ja muutamasta entisestä vakiasiakkaasta, jotka yhtenä päivänä vaan jättivät tilauksensa maksamatta?

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

maaliskuu 2024
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Uusimmat jutut