Helpotusta helteeseen?

29 heinäkuun, 2010

Kaupassa on ihan älyttömän paljon erilaisia kuoseja, joku etsii eläimiä, toinen etsii ruusuja, kolmas raitoja, neljäs ruutuja ja joku vielä palloja tai pilkkuja jne. Aikoja sitten kauppaan on lisätty hakemisto Kuoseittain ryhmiteltynä, mutta se taitaa olla niin ”piilossa” tai syvällä kaupan uumenissa, ettei monikaan sitä oikein löydä. Minun moka. Laitanpa tähän nyt suoran linkin, josta klikkaammalla pujahdat suoraan kyseiseen kaappiin. Helpotusta helteeseen, siis, olkaapa hyvät, tästä vips vaan kaappiin 😉

Oikeasti, en ole ikinä ajatellut laittaa yhtään reseptiä PeeKaan uutisiin tai mihinkään, jos nyt joskus tuonne blogin puolelle, mutta nyt on pakko vinkata helpotusta helteeseen reseptillä…. en anna tarkkoja ohjeita, muutta ”kooklatkaa” mangolassin resepti. Itselleni sopii mainiosti laktoositon jugurtti, mintun lehtiä, pikkuvauvojen mangosose ja kylmää vettä/jäämurskaa sauvasekoittimella sekaisin. Jos ootte niin rikkaita, että teillä on jääkaapin ovessa jääpalakone tms. (kummitytöllä on, heh) niin saatte vielä makoisampaa helteenlievittäjää näppärästi aikaiseksi. Nautitaan kesästä.

Yksi huono juttu kävi tänä aamuna, meidän pleksikattoisen huvimajan katto tuli täyteen reikiä raekuuron jäljiltä, ainakin 30 reikää ihan ehjään kattoon kolmessa minuutissa… eli vesisateita ja kattoremonttia ootellessa.

Kesäterkuin paula

P.S. Ekaksi mangolassin tekoon ja sitten shoppaileen PeeKaa kauppaan tästä tai tuolta ylhäältä

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut