Odottavan aika on pitkä

4 toukokuun, 2010

Tänään kuitenkin uusin lähetys tuli mutkien kautta Ouluun, ihan kotiovelle asti kannettuna, luksusta. Rahalla näköjään saa ja hevosella pääsee. Runsaat parikymmentä kiloa painavien kollien kantaminen toiseen kerrokseen on korvannut maksulliset ”kuntosaliheilumiset” omalta kohdaltani. Niinpä tänään joudin aurinkoiselle pyörälenkille ennen kuin aloin setvimään saapuneen lähetyksen sisältöä.

Kaikki uudet kankaat ovat jo verkkokaupassa, samoin täydennykset loppumaisillaan olleisiin ja jo loppuneisiin. Yksivärisiin tuli reilusti täydennystä, toki muutama väri jäi vielä puuttumaankin. Uusiin kuoseihin tuli hempukoita ruutu-kukkakankaita, raikkaita raitoja uuden värisinä, paria akvarellityyppistä kangasta ja neljä murrettua sävyä Lehvät -sarjassa. Kestosuosikkeihin täydentyi miniruutuja, pilkkuja ja palloja. Ajattelin laatia heti perään uuden tilauksen, koska tällä uudella systeemillä toimitusaika pidentyy melkoisesti.

Parin viikon kuluttua Oulun kansalaisopistolla alkaa kesäkassikurssi. Kolmena perättäisenä iltana tehtaillaan ainakin yksi kivannäköinen kassi kesämenoihin. Muutamia malleja laitoin jo nettikaupaankin myyntiin. Ompeluhuoneessa on puolenkymmentä iloisemman väristä tekelettä loppusilausta vaille. Laitan nekin näkyviin, kunhan olen saanut sangat paikoilleen. Hox! kasseja voit myös tilata omilla toiveväreilläsi. Laitahan viestiä tulemaan. Kasseissa on iloisenvärsiä tilkkuja ja jänskiä yksityiskohtia, mitä milloinkin eikä varmasti tule toista samanlaista vastaan… ainakaan minun tekemääni 😉

Tällä viikolla, tarkalleen huomenna PeeKaa Tuotteen verkkokauppa täyttää 4 v. Laitan kivoja vaihtuvia tarjouksia nettikauppaan huomisesta alkaen sunnuntaihin asti. Nyt kannattaa olla hereillä ja kuulolla ja klikata kaupan sivuille useasti. Tarjouspaketteja ei välttämättä ole monta, joten heti kun näet mieleisesi, nappaa omaksesi, sillä nopeat nappaavat parhaat.

Iloista synttäriviikkoa teillekin.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

lokakuu 2022
ma ti ke to pe la su
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Uusimmat jutut