Nyt se on avoinna… PeeKaa Tuotteen verkkokokauppa

4 toukokuun, 2006

Muutamien viikkojen uurastuksen jälkeen verkkokauppa on valmis ja sivut toiminnassa, mukavaa. Odotellessani pelkäsin, että osa suosituimmiksi osoittautuneista tuotteistani ehtii loppua, ennen kuin verkkokauppa avautuu. Näin kävikin muutaman tilkkukankaan osalta, mutta lisää on tilattu, joten ei hätää.

Uskon, että elämäni on jännittävämpää seuraavien viikkojen ajan, kunnes alan nähdä kuinka verkkokauppa käy ja saan asiakkaita upouuteen haaviini. Hmm, kalastajan tyttären korviin tämä kuulostaa kalastukselta, jonkun sortin kalastamista tämä onkin uutena toimijana jo kauan sitten keksityillä apajilla. Uskon vahvasti, että joku kala käy minunkin ”verkkooni”.

Ensimmäisten viikkojen aikana kotisivujen ja verkkokaupan sisältöä muokataan entistä paremmaksi. Toivottavasti galleriat ja verkkokauppa ovat jo nyt ahkerassa käytössä ja saan paljon palautetta satunnaisilta kävijöiltä ja uusilta asiakkailtani. Tarkoituksenani on, että Peekaa Tuotteen sivuilla tapahtuu aina jotain; uutuuksia sopivin väliajoin, kuvia tilkkutöistä, niin omistani kuin teidänkin sekä vinkkejä ja niksejä… kaikkea kivaa, mitä tilkut ovat elämääni tuoneet.

Mukavia hetkiä toivottelee Paula

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

maaliskuu 2023
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Uusimmat jutut