Onnenmarkka messuilta

19 marraskuun, 2009

Tampereen Kädentaito -messut ovat onnistuneesti takana ja kiitän kaikkia osaltollani vierailleita. Vieläkin enemmän toivoisin, että kertoisitte kuka olette ja mistä, sillä olisi kiva, jos tutuille nimille tulisivat myös kasvot. Edessä on vielä pari koitosta ennen kuin joululoma häämöttää. Tulevana viikonloppuna Vanhanajan Markkinat Torniossa ja Itsenäisyyspäivän tienoilla 5. – 6.12. Naisten Messut Oulussa.

Naisten Messujen osaston rakentamiseen varattu aika on liian lyhyt, joten sinne ei ehdi pystyttää oikeaa messuosastoa eikä näin ollen ole mahdollisuutta ottaa myyntiin muita kuin valmiita tuotteita. Voit toki tehdä ennakkotilauksen verkkokaupasta ja tuon tilaamasi tuotteet messuille ja säästät toimituskulun. Tilauksen tiedonantoja kohtaan voit merkitä: Naisten Messut.

Verkkokaupassa on nyt messutarjoukset näkyvillä eli 10 kappaleen vapaavalintaiset kangaspaketit hintaan 48 ta 65 euroa vielä tämän viikon loppuun asti. Otahan omasi pois kuleksimasta ;-). Sakset olen laittanut poistomyyntiin eli alennuksessa -20% niin kauan kuin saksia riittää. Olfan kukallisia pyöröleikkureita on vielä muutama jäljellä hintaan 12 euroa eli nekin poistuvat valikoimista ainakin näin edulliseen hintaan. Pienempää tilkkutyösettiä on taas saatavilla ja muutenkin Olfalta pari uutta tuotetta tulossa tuota pikaa kauppaan.

Joulun alla muistutan vielä PeeKaa Tuotteen lahjakortista, joka saattaa olla kiva ratkaisu joululahjapulmiin tekeville käsille. Käyhän katsastamassa.

Reilun viikon kuluttua on ensimmäinen adventti, ota varaslähtö ja virittäydy tunnelmaan lämpimän glögin kera vaikkapa jo tulevana viikonloppuna.

P.S. Niin se onnenmarkka… mikäli kadotit onnenmarkkasi Tampereen messuilla 13. – 15.11. saat lunastaa saa minulta tuntomerkkejä vastaan, sillä joku oli vahingossa maksanut onnenmarkallaan ja antanut sen epähuomiossa 20 senttisenä, näin arvelen.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

kesäkuu 2021
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Uusimmat jutut