Ensimmäinen erä uusia kankaita

3 marraskuun, 2009

on saapunut tänään ja laitoinpa näppäränä??? myös verkkokauppaan ihan omin käsin samantien. Yksivärisiin tuli runsaasti täydennystä ja muutamia uusiakin värejä. Hieno ihonvärinen uutuus YV164 ja kunnollinen jouluinen perusvihreä YV223 joka on tosi hyvä yhdessä joulunpunaisen YV154 kanssa ihanan-kirjavan-kukertavia-kullattuja joulukankaita rauhoittamaan.

Joulukankaisiin tuli uutta entisten rinnalle ja kaikki uutuudet yksivärisiä lukuunottamatta löytyvät kätevästi Uusimmat kankaat -kaapista. Tästä pääset katselemaan.

Muita uutuuksia ovat muun muassa pienet paisleyt, joissa viisi väriä ja minipilkkuja ja -ruutuja uusissa upeissa väreissä. Miniruudut ja -pilkut eivät ole parhaimmillaan verkkokaupassa, mutta klikkaamalla kuvaa suuremmaksi, saat niistä ehkä hieman paremmin selvää. Lähetyksessä tuli myös kuusi uutta miniminiraitaa, mutta niitä saatte sitten ihailla vasta messuilla. Miniminiraitojen kuvat toistuvat oudosti verkkokaupassa, joten en ole lisännyt niitä lainkaan. 

Vanhoja tuttuja tuli lisää;  ohut raitainen vaaleanpunainen/viininpunainen kestosuosikki, kuuskulmiokangasta nukkishommeleihin taas saatavilla punaisena ja sinisenä, jättipilkkuihin tuli vaaleanpunaista, josta on otettu uusi painos… muutamia mainitakseni.

Toinen kangaslähetys tulee vasta tämän kuun loppupuolella, joten näillä mennään sinne saakka, Tampereelle ja vähän pidemmällekin loppuvuotta kohden. Mikäli varastot hupenevat ennätysvauhtia, sitten tilataan lisää.

Hox, hox! Palautteita ja parannusehdotuksia verkkokaupasta otetaan edelleen vastaan ja arvonta on 16. marraskuuta. Katsoppas tuo edellinen postaukseni.

Muikeata marraskuuta!

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

kesäkuu 2021
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Uusimmat jutut