No panic – Ei paniikkia, mutta pilkunviilausta senkin edestä

27 lokakuun, 2009

PeeKaan kaupassa tapahtuu kummia???? Kaikille jo tutut ja muutamien mielestä käsittämättömät kangaskoodit lähtevät nyt ”huitsinnevadaan”, missä sitten lieneekin. Sitä mukaa kun minulla mielikuvitusta riittää päivitän kankaille uudet tuotekoodit, jopa sellaiset, että niistä voi armas asiakaskin päätellä mistä on kysymys 😉 Itselleni koodit ovat olleet ihan ok, kun niitä päivittäin pyörittelen, mutta asiakasystävällisempää lienee, jos asiakaskin käsittäisi niistä jotain.

Tästä seuraa se, ettei vanhoilla kirjainkoodeilla esimerkiksi pikahaussa löydy enää mitään. Säilytän itselläni vanhat koodit plakkarissa ja sieltä tarkistan mikä vanha koodi vastaa nykyistä eli ei kun viestiä tulemaan, jos joku kuosi jää hukkaan kangaskoodien vaihtuessa. On muuten pitänyt kuumeisesti miettiä milloin pallokangas lakkaa olemasta pallokangas ja muuttuu pilkkukankaaksi tai päin vastoin pilkkukangas muuttuu pallokankaaksi. Aloin jo toissayönä ”viilaamaan pilkkua”, sillä eihän pallo ole sama kuin pilkku vai onko muka? Ei ainakaan äidinkielenopettajan mielestä, uskoisin…

Marraskuun aikana nettikauppaa fiksataan toivottavasti vielä entistä fiksummaksi. Iki-ihana bittiavaruusmonsterin syömä galleriakin on tulossa takaisin. Voipi olla, että gallerian vanhat kuvat ovat tipotiessään, mutta aletaan sitten porukalla täyttämään sitä uusilla kuvilla, mikäli näin on päässyt käymään. Pelastetaan mitä pelastettavissa on ja touhutaan uusia kuvia tilalle, jookos. Niitä voi vaikka alkaa jo lähetteleen.

Nyt muuten sana on vapaa. Vielä ehdit antaa kommenttisi ja parannusehdotuksesi PeeKaa verkkokauppaan. Kommentoi tuonne alas. Kaikkien kommenttien kesken arvotaan 50 euron arvoinen palkinto 16. marraskuuta. Kommenttejanne en laita näkyviin näille sivuille, mutta kaikille lupaan vastata.

Uusia kankaitakin on tulossa kahteen eri otteeseen lähiaikoina. Olehan hereillä. Yritän saada uutuudet käsiini vielä ennen Tamperetta.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut