Matalalentoa ja keijukaiset lennossa

19 lokakuun, 2009

Hui, eipä ole ollut vapaa-ajan ongelmia viimeisen kuukauden aikana. Hädin tuskin olen hoitanut välttämättömimmät ja nekin kuin sumussa kaiken kiireen keskellä. Messut kahtena perättäisenä viikonloppuna panee pään surraamaan ylikierroksilla, etekin toiselle paikkakunnalle matkustettaessa kaiken on oltava mukana ja muistilista on sanalla sanoen pitkä. En kuitenkaan ole niin kaukaa viisas, että olisin laatinut ”messumuistilistaa exceliin” vai pitäsikö sittenkin. Terveisiä vaan sinne, lukija kyllä tietää minne 😉 

Tällä viikolla Oulun seudulla on syysloma ja tilkkuryhmistä vain keskiviikon ryhmät kokoontuvat. Huomenna tiedossa tehopäivä asioiden hoitamiseen. Eilen illalla kirjasin tekemättömät työt ”aaneloselle” ja se juuri ja juuri riitti. Parikymmentä hommaa hoitui jo tänään ja huomenna jatketaan listan ruksaamista.

Tähän rytinään tänään saapui pari lähetystä; täydennystä Cloverin tuotteisiin ja uutena ihka uusi malli Cloverin minisiltysraudasta. Tämä puna-valkoinen/harmaa malli lienee turvallisempi uuden suojan ansiosta ja lisäksi siiihen tulee jatkossa saamaan erimuotoisia ”päitä” erilaisiin minisilityksiin. 

Kauniit keijukaispaneelit täydentyivät varastoon tänään. Michael Miller Fabricsin Cicely Mary Bakerin keijukaispaneeleita on nyt saatavana viittä erilaista. Paneelit -kaappiin pääset suoraan tästä. Nopeimmat ovat jo ennakkoon varanneet omansa, joten kiireesti osteleen mikäli aiot saada omasi. Jäljelle jääneet paneelit tuon Tampereen messuille. Paneeliosastolle lykkään huomenissa myös kolme uutta ihan erilaisia kuin keijukaiset…

Elikkäs Tampereelle tullaan ”iliman muuta”. Tänä vuonna osastoni on valoisassa A-hallissa paikka nro 321. Ovesta vaan suoraan toista tai kolmatta käytävää pitkin kohti peräseinää, (ei kuitenkaan kohti Peräseinäjokea, heh, taas näitä huonoja juttuja) niin siellä ollaan valmiina oottelemassa. Ennakkotilauksia Tampereelle voit tehdä viime vuotiseen tapaan. Osta normaalisti nettikaupasta, laita tiedonantoihin Tampere ja voit lunasta tilauksesi messuilla. Ennakkotilaus on mainio tapa varmistaa, että tietty tarvike tai kangas on varmasti osastolla sinua odottamassa, kun sinne asti pääset.

Tää loru loppuu nyt tähän, ettei tule taas romaania. Kirpakat syyssäät teille toivottaa paula

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

maaliskuu 2024
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Uusimmat jutut