Järkkäilin kauppaa

helmikuu 8th, 2009

viikonlopulla. Tammikuun uutuudet, napit ja nauhat ovat nyt omissa komeroissaan tarvikepuolella ja vain uusimmat kankaat jäivät omaan kaappiinsa.

Tilkkutyökankaat kaapissa on osio kuoseittain ryhmiteltynä, sinne lisäsin kaksi uutta ryhmää: maanläheiset ja nukkekotiin. Nukkekotiin sopiviksi laitoin vain ihan kaikkein pienimmät kuviot, mm. miniruudut, -pilkut. Tammikuun uutuutena tuli miniminiraitaa kahta väriä, muuten saa niitä laitettua kauppaan, koska kuvat eivät toistu oikein verkkokaupassa. Tuli vain kaameata suttua, kun yritin lisätä kuvat. Kokeilen vielä uudestaan. Joka tapauksessa kyseessä on kaksi miniraitaa, valko-punainen ja valko-violetti.

Jämälaari putkahti taas esille, sinne tulee yksittäisiä kappaleita priimatavaraa hieman edullisempaan hintaan. Lisään tuotteita kevätsiivouksen edetessä. Klikkaile jämälaariin aina silloin tällöin.

Gütermannin vaihtuvaväristen puuvillalankojen värivalikoima on nyt täydellinen eli kaikki värit saatavilla, katso värit tästä. Lanka on paksuhkoa, joten valmistajan neulasuositus langalle on niinkin paksu kuin nro 90. Tällä langalla saat näyttävää tikkausjälkeä omalla ompelukoneellasi. Kokeile aina ensi mallitilkulle, jotta saat kauniit tikkaukset tilkkutyöhösi, yläsyöttäjä on melkein ehdoton apulainen. 

Pieni muistutus teille, jotka ette halua rekisteröityä verkkokauppaan, mutta mielesi tekisi kuitenkin tilata. En ole asiaa paljon mainostanut, mutta PeeKaa Tuotteen nettikaupasta voi tilata myös puhelimitse tai sähköpostitse ilman rekisteröitymistä. Jos tilaat sähköpostilla, laita tuotteet viestiisi ja omat yhteystietosi, jotta voin vahvistaa tilauksesi ja sopia toimitustavasta. Verkkokaupassa minimiostosraja on 20€, mutta sähköpostilla ja puhelimella tilattaessa minimiä ei ole. Yhteystiedot löytyvät tuosta ylhäältä, kohdasta yhteystiedot. Soita tai laita viestiä kännykkään (jos jaksat naputella ;-)) tai lähetä  sähköpostia.

Helsingin Kädentaitomessut vanhassa Satamassa la- su 28.2. – 1.3. Tule PeeKaa Tuotteen osastolle lasikäytävän vasemmalle puolelle, melkein käytävän perälle ja näe ne tuhannen tuotetta “livenä”. Etenkin kankaat pääsevät kunnolla oikeuksiinsa vasta luonnossa. Luvassa myös messutarjouksia. Tervetuloa mummot, äidit ja tyttäret ja kaikki kaverukset yhdessä.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

heinäkuu 2019
ma ti ke to pe la su
« huhti    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Uusimmat jutut