Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus

24 tammikuun, 2015

romuttaa kaksi uuden vuoden lupasuta kerralla… tipaton tammikuu ja kankaanostokielto …ainakin kuvainnollisesti. Ostamalla tämän paneeliuutuuden nettikaupastani voit surutta siirtyä muiden tekemiesi lupausten rikkomiseen.

AYB-14729-15

Kivanvärinen? hieman vanhanaikainen olutta -paneeli on yksi miehille/melkein-jo-miehille sopivista uutuuksista? Varoitus seuraavassa tiedossa huonoa läppää: puodissa asiakkaan kanssa ideoimme paneelista kivan ”pahvimäyräkoiranpeiton” heh. Lisäksi valikoimissa on hälytysajoneuvoja, jalkapalloja ja vanhoja autoja. Uusien kankaiden tulo on kituliasta. Jo viime syksynä tilasin uutuudet, mutta näyttävät tulevan ikävästi pienissä erissä ilman ennakkoilmoitusta, joten en voi olla varma, milloin kaikki ovat lopullisesti perillä. Muutamat tilaamani sarjat saapuivat niin, että kolme neljästä tuli ja yksi sarjan kankaista puuttuu. Pehmeetä touhuu 😉

Asiasta toiseen. Tilkkulehtien saatavuus kirjakaupoista/marketeista on aika heikkoa. Niinpä kaivelin esiin muutaman suomalaisen lehtitalon, joista on mahdollista tilata eurooppalaisten ja amerikkalaisten harrastelehtien vuosikertoja, joistakin jopa irtonumeroita. Esim. monenmoisia tilkku- ja käsityölehtiä voi tilata täältä. Siihen en ota kantaa onko kallista vai halpaa, mutta on kuitenkin mahdollista. Sieltä läytyy myös espanjalainen Labores del Hogar ristipistolehtikin, jota joskus pikkutyttönä ristipistoja harrastaessani vähillä rahoillani ostelin. Kaikki numerot ovat vielä tallessa. Lisää tilkkulehtiä löytyy myös täältä ja täältä. Linkkejä klikkailemalla toivottavasti tupsahdat aina uuteen lehtitaloon. Mukavaa vuodenalkua, päivät jo pitenevät.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut