Voi surun päivää

syyskuu 24th, 2008

…tätä aloin kirjoittaa jo viime viikon keksiviikkona Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Mikä kumma meihin ihmisiin on  mennyt?

Miksi henkilökohtaisesta tragediasta kärsivä henkilö haluaa viedä mukanaan kymmenen pahaa aavistamatonta ihmistä, joilla ei liene suurempaa syytä hänen omaan pahoinvointiinsa. Sitähän en toki tiedä, millainen tragedia hänen elämänsä taustoista löytyy, mutta kuitenkin tuntuu väärältä, ettei hän itse jäänyt henkiin kohtaamaan surevien omaisten ja ystävien pohjatonta surua. Järjetöntä ammuskelua ei voi mitenkään puolustella, vaikka yhteiskunta olisi kuinka syyllinen hänen mielenterveytensä järkkymiseen, sillä mielenterveyden järkkymisestähän tässä on kyse. 

Väkivallan ja hirmutekojen ihannointi on mennyt äärimmäisyyksiin tietyissä piireissä. Meillä taitaa nuorisossamme tikittää aikapommeja, joiden ajastimien eliminoimiseen ei löydy konsteja. Karua kieltään pinnan alla kytevästä tilanteesta kertovat uhkaukset, joita lintukotomme eri kolkissa on tullut ilmi Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Ketä tai mitä tästä on “kiittäminen”? Murheellista.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

lokakuu 2018
ma ti ke to pe la su
« huhti    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Uusimmat jutut