Voi surun päivää

syyskuu 24th, 2008

…tätä aloin kirjoittaa jo viime viikon keksiviikkona Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Mikä kumma meihin ihmisiin on  mennyt?

Miksi henkilökohtaisesta tragediasta kärsivä henkilö haluaa viedä mukanaan kymmenen pahaa aavistamatonta ihmistä, joilla ei liene suurempaa syytä hänen omaan pahoinvointiinsa. Sitähän en toki tiedä, millainen tragedia hänen elämänsä taustoista löytyy, mutta kuitenkin tuntuu väärältä, ettei hän itse jäänyt henkiin kohtaamaan surevien omaisten ja ystävien pohjatonta surua. Järjetöntä ammuskelua ei voi mitenkään puolustella, vaikka yhteiskunta olisi kuinka syyllinen hänen mielenterveytensä järkkymiseen, sillä mielenterveyden järkkymisestähän tässä on kyse. 

Väkivallan ja hirmutekojen ihannointi on mennyt äärimmäisyyksiin tietyissä piireissä. Meillä taitaa nuorisossamme tikittää aikapommeja, joiden ajastimien eliminoimiseen ei löydy konsteja. Karua kieltään pinnan alla kytevästä tilanteesta kertovat uhkaukset, joita lintukotomme eri kolkissa on tullut ilmi Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Ketä tai mitä tästä on “kiittäminen”? Murheellista.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

heinäkuu 2018
ma ti ke to pe la su
« huhti    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Uusimmat jutut