Arkisto 3/3/2009

Suomi on PIIIIIIIIIIIIIIIIIITKÄ maa

Messumatkat venyvät molemmista päistä, jotta jaksaa varsinaisina messupäivinä olla terävänä. Helsingin Kädentaitomessut ovat menestyksekkäästi takana ja säätkin suosivat meitä peräkärrynvetäjiä eilen kotiin palatessamme.  Tämän päivän uutisten mukaan, eteläisessä Suomessa on ollut aikasen pöpperöinen ajosää eikä onnettomuuksiltakaan ole ikävä kyllä vältytty.

Kädentaitomessut Vanhassa Satamassa olivat osaltani kolmannet puolen toista vuoden tauon jälkeen. Osalle osastollani tavanneille olin jo vanha tuttu, mutta muutamat eivät olleet koskaan kuulleetkaan PeeKaa Tuotteesta tuon taivaallista. Pitäisikö sittenkin näkyä useammin ns. ihmisten ilmoilla virtuaalisen maailman lisäksi? Kivaahan se toki on kohdata ihmisiä kasvotusten, mutta messupaikat ovat varsin kalliita ja parin päivän myyntitapahtuma vaatii päivien työt niin etu- kuin jälkikäteen, pitkistä matkoista puhumattakaan. Messut ovat Huomattavan Iso Ponnistus niin rahallisesti kuin ajallisestikin yksinyrittävälle, vaikka “roudari” onkin mukana. Mieluimmin olisin messuilla aina kokonaisen viikon parin hätäisen päivän sijaan, ehtisi vähän itsekin keirrellä ja katsella muiden näytteilleasettajien osastoja 😉

Loppuviikko hurahtaa verkkokauppaa päivittäessä ja ensi viikkoa valmistellessa. Tillkutyökursseja ei ole tällä viikolla, sillä tällä viikolla hiihdetään tilkkuilun sijaan. Päivitän verkkokaupan ajan tasalle ja laittelen sen jälkeen messutarjoukset tulemaan uutiskirjeen tilanneille rekisteröityneille asiakkailleni. Tasapuolisuuden nimissä messutarjoukset kun mielestäni kuuluvat myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta messuille tule tai eivät syystä tai toisesta pääse. Ellet vielä ole rekisteröitynyt PeeKaa Tuotteen asiakasrekisteriin, tee se nyt, niin saat messutarjoukset sähköpostiisi pian. 

Hei, hox, hox! Ja sitten yksi käytännön muistutus tähän loppuun, asiakastiliä muodostaessanne, olkaa kiltit tarkkoja sähköpostiosoitteenne kanssa, sillä pikkuinen virhe sähköpostiosoitteessa tarkoittaa sitä, etteivät viestit ja tilauksenpäivitykset eivätkä mitkään sinulle tarkoitetut tärkeät jutut tule perille. Verkkokaupan ohjelma ei herjaa mitenkään, jos asiakastilillä on ihan väärä, vaikkapa inhimillisen kirjoitusvirheen sisältävä sähköpostiosoite.

Jätä kommentti 3/3/2009


Kalenteri

maaliskuu 2009
ma ti ke to pe la su
« helmi   huhti »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Jutut kuukausittain

Jutut aihealueittain