Viihdelinjoilta päivää

27 helmikuun, 2014

taas täällä kirjoitellaan. Nuo lähimenneisyyden postaukset ovat herättäneet monenlaista, myös hilpeyttä. Joskus sitä on vedossa kirjoituksineen, toisinaan ei niin vedossa, aaltoliikettä tämäkin. Varoitus, nyt ei ole tulossa mitään säkenöivää, vain normiarkea.

Kauan odotetut kankaat ovat saapuneet jo pari viikkoa sitten, mm. pari tuhatta metriä kangasta ja satoja kassinsankoja, molemmissa vanhoja tuttuja sekä uutuuksia. Toivottavasti kauppa käy iloisesti niin saan taas pian hankkia uudet erät. Moni kateuksissaan luulee, että teen tätä työtä itselleni, mutta on väärässä. Lähtökohtaisesti täällä yritetään löytää teille sellaista, mitä ei ole kaikilla ja kaikkialla muualla… eipä silti, on tämä kivaakin, vaikka aina ei ole helppoa. Tarviiko ollakkaan?

Vanu- ja välimateriaali rintamalla on vähän tylsää, uusia ratkaisuja tarvitaan. Suomalainen maahantuoja vaatii kertaostokseksi tuotteitaan vähintään 2000 euron edestä, on kuulemma niin ”hankalaa” ja kustannustehotonta käydä varastossa pienempien tilausten vuoksi??? What? sanon minä. Toivottavasti tässä ei käy niin, että maahantuoja osoittautuu edustamiensa tuotteiden myynninestäjäksi myynninedistämisen sijaan. Jää nähtäväksi. Toisaalta minulla on jo osoite tiedossa, voin ohjata teidät kaikki saksalaiseen nettikauppaan, jossa kuluttajahinnat ovat halvemmat kuin minun ostohintani jälleenmyyjänä. Valitettavaa että välikäsien määrä nostaa kuluttajahinnat Suomessa sietämättömälle tasolle. Suosisin eurooppalaista tuotetta, mutta ”ameriikasta” saa halvemmalla vastaavia. Eikä tämä tuoteryhmä ole ainoa, näitä on paljon muitakin nimeltä mainitsemattomia, tuotemerkit jääköön tällä erää pimentoon.

Yksi oiva tuote nettikauppaani olisivat olleet Dr. Beckmanin värisiepparit ym. saman tuotemerkin muutkin tuotteet. Siinä kävi niin, että suomalainen maahantuoja oli hinnoitellut tuotteensa niin, ettei niitä voinut ottaa myyntiin. Kertakäyttöisiä ja 30 käyttökertaa kestäviä värisieppareita kun saa halvemmalla suoraan ”kaikenkarvaisten tokmannien” pesuainehyllyiltä. Sinne siis menkäätte, sieppari pyykkikoneeseen ja pesukone pysyy puhtaana, valkoinen valkoisena ja irtovärit imeytyvät värisieppariin, bueno. Tosi hyvä apu, kun mielesi tekee täräyttää kaikenvärisiä kankaita samaan koneelliseen. Tutkin vielä muita mahdollisuuksia saada nuo maniot tuotteet valikoimiini, tiedä vaikka tärppäisi kohta paremmin.

Ensi viikolla tällä seudulla on hiihtoloma, 25 vuotta vanhat sukseni ovat jossain päin Ruotsia, mononi niin vanhanaikaiset, etten kehtaisi mennä kuin umpihankeen hiihtelemään… yksin, joten jäänee väliin sivakointi. Oliko tämä vain keksitty tekosyy jäädä ompelukoneen ääreen? Otappa siitä sitten selvää.

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

maaliskuu 2024
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Uusimmat jutut