Elämme mielenkiintoisia aikoja

5 huhtikuun, 2007

monessakin mielessä. Hallituspuoleet on nyt valittu, vihreä(t)kin sopii Vanhasen kuvioihin ;-), Pate venkoilee, vuoden 2007 Idols valitaan huomenna, lauantaina Jokerit tulevat eka finaaliin Ouluun ja kankaat eivät tulleetkaan vielä tällä viikolla. Muutamia mainitakseni.

Kangaslähetys antaa vielä odottaa itseään, olen valinnut runsaat 150 erilaista kangasta, osa uusia, osa nykyisiä ja osa entisiä tuttavuuksia. Muutamiin entisiiin kuoseihin tulee uusia värejä, tulossa on paljon erikokoisia ruutuja ja pilkkuja sekä reilut kymmenkunta ”itämaista” muutamia mainitakseni. Yltiöpositiivisena odotin lähetystä jo tällä viikolla Ouluun, mutta jospa ensi viikolla sitten. Toisaalta huhtikuuta on vielä jäljellä, jäitä hattuun minullekin.

Pääsiäisenpyhät ovat tuloillaan ja lammasateriaa suunnittelen Pääsiäispäiväksi. Jos sää sallii syömme ulkona, siis ihan oikeasti ulkona, vanhoista ikkunoista rakentamassamme lasihuvimajassa Tornionjoen rannalla, kuten teimme viime vuonnakin (pipot päässä). Kutsuttakoon tapahtumaa vaikka kesäkauden epäviralliseksi avaukseksi, virallinen avaus tapahtuu vasta kun vihertää.

Toivotan kaikille hyvää pääsiäisenaikaa, nauttikaa ystävien ja sukulaisten seurasta, ulkoilkaa tai vaikkapa tilkkuilkaa, tehkää sitä missä akkunne parhaiten latautuvat. Asiakkaiden galleriassa kivoja pääsiäistöitä; kana, munakori, ”tuuttinoita” ja oikea luudalla lentävä trulli, käy kurkkimassa.

P.S. …kunhan kangaslähetys laskeutuu Ouluun, järjestän avoimet ovet täällä kotona. Laitan viestiä sivuilleni ajankohdasta, ajattelin, että kolme perättäistä päivää, joista yksi olisi vaikkapa lauantai…

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

maaliskuu 2024
ma ti ke to pe la su
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Uusimmat jutut