Kyllä täällä hengissä ollaan,

30 kesäkuun, 2009

vaikkei uusia kirjoituksia ilmestykään kovin tiuhaan. Kesä on nyt kukkeimmillaan ja siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Ensin värjöteltiin kymmenen asteen lämpötiloissa Juhannukseen asti, mutta nyt on toinen ääni kellossa. Tosi mahtavaa, kun on kesä ja vuodenaikaan kuuluvat lämpötilat.

Kesäkodin vehreissä maisemissa ollaan vietetty aikaa ahkerasti ja nyt lämpötilojen noustua pihalla riittää säpinää. Koiranputket ja rikkaruohot, voikukat sun muut ”puutarhan kaunistukset” tuntuvat kasvavan kuin bambu ikään, ainakin puoli metriä vuorokaudessa, no ei ehkä ihan 😉 Joka tapauksessa kitkettävää riittää ja voi sitä ruohonleikkurin pärinää.

Helle lämmittää harjakattoisen peltikaton kuumaksi ja iltaisin on melko eksoottiset olot vinttikamarissa ruotsalaisia salapoliisijuttuja seuratessa. Muutenhan tuo televisio on lähes unohtunut huoneen nurkkaan.

Keskikesän helteiden kunniaksi laitan tarjouksen tulemaan uutiskirjeen tilanneille asiakkailleni. Kurkkaahan sähköpostiasi heti keskiviikkoaamuna 1.7. ja hyödynnä loppuviikon voimassaolevat tarjoukset. Ellei uutiskirjettä tule, voipi olla, ettet ole sitä tilannut. Ilmoittelehan minulle, mikäli tarjoukset jäävät tulematta, niin tarkistetaan tilanne ja tehdään korjaavia liikkuja.

Ellei uutiskirjeen tilaaminen ole nyt ajankohtainen, niin jämälaaria on täydennetty ja priimaa tavaraa löytyy sopuhintaan teille kaikille.

Ihanaa ja lämmintä kesää kaikille! 

 

Entry Filed under: UUTISET

Jätä kommentti

Required

Required, hidden


Kalenteri

huhtikuu 2024
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat jutut